Bijeenkomsten

Parkinson Midden Brabant

Geachte mevrouw, geachte heer,

Ergens in 2011 kwamen in het Elisabethziekenhuis een 10tal mensen bij elkaar om te praten over de oprichting van een Parkinsoncafé in de regio Tilburg.

April 2013 was het zover: de eerste bijeenkomst met ’n groot aantal gasten uit de regio Midden Brabant was een feit. De maatschappelijke, verbindende functie werd al snel duidelijk door de blijvende grote belangstelling en daaruit voortvloeiende waardevolle vriendschappen.
De maandelijkse informatieve maar ook ontspannende bijeenkomsten voor mensen met de ziekte van Parkinson en hun partner / mantelzorger werden destijds georganiseerd in restaurant De Financiën in Loon op Zand en sinds enige jaren in hotel-restaurant De Druiventros in Berkel-Enschot.

En nu vieren we het 10-jarig bestaan van ‘ons’ Parkinsoncafé. Dat doen we natuurlijk feestelijk, en daarom hebben we een mooie dag samengesteld met toespraken, drankjes, terugkijken naar het verleden, mooie muziek, lekker eten, humor en ’n vooruitblik naar onze toekomst.

We zouden het een eer vinden en zeerop prijs stellen als u ter gelegenheid van ons jubileum onze gast zou willen zijn.

26 april 2023 bij hotel-restaurant De Druiventros, Bosscheweg 11 in Berkel-Enschot.

vanaf 10.30 uur bent u hartelijk welkom,
vanaf 12:30 uur uitgebreide lunch,
15:30 uur sluiten de feestelijkheden

We stellen het zeer op prijs als u in verband met de organisatie aangeeft of u komt en of u deelneemt aan de lunch via info@parkinsoncafemiddenbrabant.nl

Met vriendelijke groet en graag tot de 26ste april,
namens alle leden van de werkgroep van Parkinsoncafé Midden Brabant, Hans Coehorst, voorzitter.