Home






Welkom aan iedereen; Mensen met de ziekte van Parkinson, partners, familie, mantelzorgers en/of zorgverleners, die te maken hebben met de ziekte van Parkinson.

Natuurlijk ook welkom aan alle geïnteresseerden en vrienden.

Ons Parkinson Café is een ontmoetingsplek, waar U de gelegenheid hebt om meer informatie te verkrijgen over de ziekte en eventueel nieuws op medisch gebied.

Tevens bestaat de gelegenheid te praten met mensen die uw ervaringen en gevoelens kunnen begrijpen en delen. Elkaar tips geven hoe je met bepaalde problemen kunt omgaan is altijd nuttig en kan zeer leerzaam zijn.

We verwelkomen U graag elke 4e woensdag van de maand. De zaal is open van 13.30-16.30 uur.  Programma van 14:00 - 16:00 uur.
Vaak nodigen we een spreker uit, die uitleg geeft over een bepaald onderwerp betreffende Parkinson en die tevens uw vragen kan beantwoorden.
Natuurlijk is er ook nog tijd voor een gezellig samenzijn om met elkaar over het onderwerp of allerlei andere zaken van gedachten te wisselen onder het genot van een drankje. Ontspanning is namelijk een zeer belangrijk doel van ons Café. Ook gaan we zeker enkele andere gezellige activiteiten organiseren. De toegang is vrij en er is een ruime parkeerplaats.

Zou U ons a.u.b willen laten weten met hoeveel personen U aanwezig wilt zijn, dit i.v.m. de planning van voldoende zitplaatsen in de zaal. Dit kunt u doen d.m.v. het contactformulier of via info@parkinsoncafemiddenbrabant.nl
Kom eens kijken en voel u op uw gemak in ons Parkinson Café.