Home

Locatie

Hotel de Druiventros, Bosscheweg 11 5056 PP  Berkel Enschot. Zowel aan de voorkant en achterkant rolstoel toegankelijk
Klik hier

Fotoalbum

Hier vind u de foto's van alle evenementen.
Klik hier

Secretariaat

Neem gerust contact met ons op of laat een berichtje achter!
Klik hier

Vrienden

Hier vind U onze vrienden die onze vereniging steunen.
Klik hier

---------------

Beste gasten van het Parkinsoncafé Midden Brabant

Er vinden in het eerste halfjaar van 2021 geen  bijeenkomsten plaats i.v.m. het corona virus. Zie ook Café 
nieuws

Wij willen geen enkel risico lopen en volgen hiermee het advies van het R.I.V.M. en de Parkinsonvereniging op. Wij hopen dat we in Juli het tweede halfjaar weer fris aan de slag kunnen. Zodra we weer een bijeenkomst mogen houden laten wij het u zo snel mogelijk weten.

Met vriendelijke groeten
Het bestuur en werkgroep Parkinsoncafe Midden Brabant.

-------------------


Welkom aan iedereen; Mensen met de ziekte van Parkinson, partners, familie, mantelzorgers en/of zorgverleners, die te maken hebben met de ziekte van Parkinson.

Natuurlijk ook welkom aan alle geïnteresseerden en vrienden.

Ons Parkinson Café is een ontmoetingsplek, waar U de gelegenheid hebt om meer informatie te verkrijgen over de ziekte en eventueel nieuws op medisch gebied.

Tevens bestaat de gelegenheid te praten met mensen die uw ervaringen en gevoelens kunnen begrijpen en delen. Elkaar tips geven hoe je met bepaalde problemen kunt omgaan is altijd nuttig en kan zeer leerzaam zijn.

We verwelkomen U graag elke 4e woensdag van de maand. De zaal is open van 13.30-16.30 uur.  Programma van 14:00 - 16:00 uur.
Vaak nodigen we een spreker uit, die uitleg geeft over een bepaald onderwerp betreffende Parkinson en die tevens uw vragen kan beantwoorden.
Natuurlijk is er ook nog tijd voor een gezellig samenzijn om met elkaar over het onderwerp of allerlei andere zaken van gedachten te wisselen onder het genot van een drankje. Ontspanning is namelijk een zeer belangrijk doel van ons Café. Ook gaan we zeker enkele andere gezellige activiteiten organiseren. De toegang is vrij en er is een ruime parkeerplaats.

Zou U ons a.u.b willen laten weten met hoeveel personen U aanwezig wilt zijn, dit i.v.m. de planning van voldoende zitplaatsen in de zaal. Dit kunt u doen d.m.v. het contactformulier of via info@parkinsoncafemiddenbrabant.nl
Kom eens kijken en voel u op uw gemak in ons Parkinson Café.

Nieuws bericht